Komunikasi karo Supplier? Supplier
Toby Ms. Toby
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

IFE Elevators Co.,Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Lift pawon ing omah utawa Hotel pawon
    Lift pawon ing omah utawa Hotel pawon
  • EN sertifikat IFE Elevator Penumpang Komersial Residen
    EN sertifikat IFE Elevator Penumpang Komersial Residen
  • Rega Lambang Penumpang Bangunan Komersial
    Rega Lambang Penumpang Bangunan Komersial
  • Garis rambut IFE ing njaba rega lift elevator panoramik
    Garis rambut IFE ing njaba rega lift elevator panoramik
  • Pasar pasar mall Komersial Lambang kanthi 5 ton
    Pasar pasar mall Komersial Lambang kanthi 5 ton
  • IFE villa angkat omah cilik
    IFE villa angkat omah cilik
  • Angkat Kaca Elektrik Lif Kasedhiya Kanggo Villa
    Angkat Kaca Elektrik Lif Kasedhiya Kanggo Villa
  • Lift panorama kaca IFE Angkat wisata
    Lift panorama kaca IFE Angkat wisata
  • Angkat Panglihatan tanpa Mesin IFE
    Angkat Panglihatan tanpa Mesin IFE
  • IFE VILLUX Lantai mewah ngarep mewah
    IFE VILLUX Lantai mewah ngarep mewah

ABOUT US

Didhisiki ing taun 1998, IFE Elevators CO., LTD minangka perusahaan pinunjul khusus kanggo lift lan eskalator kanthi ruang lingkup sing akeh kalebu riset, desain, produksi, instalasi lan layanan sawise adol. IFE dianugerahi sertifikat Kelas A khusus peralatan pabrikan, instalasi, modernisasi lan pangopènan sing diterbitake dening Administrasi Mutu Pemeriksaan Kualitas. IFE resmi didaftar ing Bursa Saham Shenzhen kanthi kode saham 002744 ing wulan Maret 2017. Saiki, IFE duwe udakara 1.600 karyawan, modal terdaftar udakara 341 yuta RMB lan jembar 110.000 meter persegi. IFE Elevators CO., LTD minangka pemasok lift inti Papan Perumahan & Pangembangan Singapura (HDB), dadi eksportir nomer 1 ing merek China suwene 6 taun suwene. Kita duwe luwih saka 40 poin layanan lan 6 cabang ing jagad iki. Produk kami wis nyebar ing luwih saka 30 negara lan wilayah, kayata Asia Tenggara, Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan lan Afrika lsp.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1998
    It is a Chinese brand established in 1998.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 100000
    More Than 100000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki