Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Toby Ms. Toby
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

IFE Elevators Co.,Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Angkat atanapi Hotel dapur kadaharan lift lift dumbwaiter
    Angkat atanapi Hotel dapur kadaharan lift lift dumbwaiter
  • EN sertipikat IFE Légis Panumpang Komérsial Residenial
    EN sertipikat IFE Légis Panumpang Komérsial Residenial
  • Harga Lif Panumpang Komérsial
    Harga Lif Panumpang Komérsial
  • Garis rambut IFE di luar harga angkat lift panoramik
    Garis rambut IFE di luar harga angkat lift panoramik
  • Pasar supermarkét komérsial Cargo Elevator kalayan 5 ton
    Pasar supermarkét komérsial Cargo Elevator kalayan 5 ton
  • IFE villa angkat angkat bumi leutik
    IFE villa angkat angkat bumi leutik
  • Angkat Kaca Leungit Leutik Kondisi Dipaké pikeun Villa
    Angkat Kaca Leungit Leutik Kondisi Dipaké pikeun Villa
  • Lift panorama kaca IFE Angkat wisata
    Lift panorama kaca IFE Angkat wisata
  • Angkat Mesin IFE Roomless Angkat
    Angkat Mesin IFE Roomless Angkat
  • IFE VILLUX Splendid Luhur-tungtung angkat Luhur
    IFE VILLUX Splendid Luhur-tungtung angkat Luhur

ABOUT US

Didirikeun taun 1998, IFE Elevators CO., LTD mangrupikeun perusahaan anu luar biasa khusus dina lift sareng eskalator kalayan ruang lingkup ageung kalebet panilitian, desain, produksi, instalasi sareng jasa jual. IFE dilélér Kelas A sertipikat pakakas khusus pabrikan, pamasangan, modérnisasi sareng pangropéa anu dikaluarkeun ku Administrasi Nagara Inspeksi Kualitas. IFE sacara resmi didaptarkeun di Bursa Saham Shenzhen kalayan kode saham 002744 dina Maret 2017. Ayeuna, IFE gaduh sakitar 1.600 karyawan, modal anu kadaptar sakitar 341 juta RMB sareng legana 110.000 méter pasagi. IFE Elevators CO., LTD mangrupikeun pamasok lift inti Perumahan & Pangembangan Déwan Singapura (HDB), janten éksportir lift No.1 diantara merek Cina salami 6 taun ka pengker. Kami gaduh langkung ti 40 titik layanan sareng 6 cabang di dunya. Produk kami parantos sumebar ka langkung ti 30 nagara sareng daérah, sapertos Asia Tenggara, Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kidul sareng Afrika jsb.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1998
    It is a Chinese brand established in 1998.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 100000
    More Than 100000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan